2X

TUPLAA ENSIMMÄINEN MESTARIEN LIIGA -VOITTOSI!

1.

LUO TILI

Tee uusi tili klikkaamalla ylläolevaa painiketta.

2.

TEE TALLETUS

Tee ensimmäinen talletuksesi pankkimaksulla tai korttimaksulla.

3.

Lyö vetoa

Valitse oma lemppari Mestarien Liigan ottelusi, tee veto ja nauti huippujalkapallosta!

Kaikki alkaa alusta jälleen syyskuussa, pöytä on pyyhitty puhtaaksi ja mestaruus on jälleen kenen tahansa voitettavissa - miten tämä kausi tulee huipentumaan?

Tee ensimmäinnen vetosi mihin tahansa syyskuussa tapahtuvaan Mestarien Liigan otteluun ja tuplaamme voittosi jopa 100€ asti!

Voita vielä enemmän OlyBetin kanssa!

PANOKSESI

100€

KERROIN

1.5

VOITTOSI

150 €!

KUUMAT PELIT

LUO OMA TILISI.
LYÖ VETOA MESTARIEN LIIGASSA.
TUPLAAMME VOITTOSI JOS VOITAT!

Kuka voi osallistua tarjoukseen?

Kaikki uudet vähintään 18 vuotta täyttäneet asiakkaat, jotka käyttävät tarjouskoodin UEFA2X tilin rekisteröintivaiheessa voivat osallistua tarjoukseen.

Miten ja milloin voin osallistua?

Tarjous on voimassa 29.09.2021 klo 21.50 asti. Kaikki ajat ovat UTC+3 aikavyöhykkeellä.

Pelaajan tulee käyttää tarjouskoodi UEFA2X tiliä rekisteröidessä. Tämän jälkeen pelaajan tulee tehdä ensimmäinen veto urheiluvedonlyönnissä joko yksittäis- tai yhdistelmäveto ennen ottelua mihin tahansa syyskuussa pelattavaan Mestarien Liigan otteluun/otteluihin tavallisten kertoimien valikoimasta. Tarjoukseen oikeuttavat ainoastaan lopputulosta (1X2) ja kokonaismäärää (yli/alle) veikkaavat vedot.

NB! Ensimmäinen syyskuussa pelattavaan UEFA Mestarien Liigaan tehty veto, joka päättyy voittoon tai tappioon, lasketaan mukaan tarjoukseen.
Esimerkiksi, jos teet vedon 29.09. pelattavaan otteluun ja tämän jälkeen toisen vedon eri peliin, joka pelataan 15.09. - Veto, jonka kohde pelataan ensimmäisenä (15.09.) ja päättyy voittoon tai tappioon, oikeuttaa tarjoukseen ja voiton tuplaukseen, jos vetosi osuu oikeaan. 29.09. pelattavaa ottelua ei lasketa mukaan, sillä kohde pelataan esimerkin vedoista jälkimmäisenä.

Mitä voin voittaa?

Jos ensimmäinen tarjoukseen oikeuttava vetosi voittaa, tuplaamme voittosi.
Esimerkki: voittamalla 100€ panoksella tehdyn vedon 1.6 kertoimella, kokonaisvoittosi on 220€, eikä 160€ (Kokonaisvoitto 160€ - panos 100€ = 60€ nettovoitto x 2)

Kaikki ylimääräiset voitot lisätään automaattisesti tilillesi heti kun tarjoukseen oikeuttava voittava veto on päättynyt. Ylimääräinen voitto tulee tilillesi bonusrahana ja sillä on 3x kierrätysvaatimus. Kierrätys tulee tehdä urheiluvedonlyönnissä ennen ottelua tehtävinä vetoina, joiden kerroin on vähintään 1.6. Kierrätysvaatimus tulee toteuttaa 14 päivän sisällä bonusrahan saamisesta. Muussa tapauksessa tarjous mitätöidään ja kaikki bonusraha poistetaan tililtä.

Ainoastaan ensimmäisenä tehty veto per kohde tulee kierrättämään bonusta. Useamman vedon tekemistä per kohde, ei lasketa mukaan tarjoukseen ja tämä tullaan näkemään ehtojen rikkomisena, mikä johtaa tarjouksen mitätöimiseen.

Milloin saan palkintoni?

Ylimääräiset voitot tulee tilille kun tarjoukseen oikeuttava veto on päättynyt voittoon. Voit pitää silmällä kierrätyksen etenemistä milloin tahansa kohdasta "minun kampanjat".

Muut hyödylliset tiedot

  • Tarjoukseen oikeuttaa ainoastaan lopputulosta (1X2) ja kokonaismäärää (yli/alle) veikkaava veto.
  • OlyBetin yleiset säännöt ja ehdot pätevät tarjouksessa.
  • OlyBet varaa oikeuden mitätöidä tai peruuttaa minkä tahansa bonuksen, jos asiakas on käyttänyt tarjouksen epäeettisin keinoin ja/tai tarjous on käytetty sääntöjen vastaisesti.
  • Tarjousta ei voida käyttää yhdessä minkään muun tarjouksen kanssa, eikä cashoutiin päättyneitä vetoja lasketa mukaan.
  • OlyBet varaa oikeuden muuttaa, keskeyttää tai peruuttaa kampanjan milloin tahansa.
  • Tämän tarjouksen voi vastaanottaa ja käyttää ainoastaan KERRAN per henkilö/tili, perhe, kotitalous, kotiosoite, sähköpostiosoite, pankki/luottokortin numero, laite, IP-osoite sekä ympäristö, jossa tietokone/tietokoneet ovat yleisessä käytössä (yliopisto, yhdistys, koulu, kirjasto, työpaikka, jne.). OlyBet varaa oikeuden sulkea tilisi ja pidättää mitkä tahansa varat, jos todisteita väärinkäytöstä/petoksesta havaitaan.