Koukutu Esportsiin

Jännitystä, strategioita, uskomattomia peliliikkeitä... Esport on tämän hetken kuumin ilmiö urheiluviihteen maailmassa. Meillä voit katsoa ilmaiseksi suosituimpia ammattilais-esport -pelejä (CS:GO, League of Legends ja Dota 2), sekä lyödä vetoa niistä siinä samalla!

Onko Esport sinulle uutta?

Niin kauan kuin meillä on ollut videopelejä, niin kauan niissä on myös kilpailtu. Mutta viimeisin buumi ammattilais-esport maailmassa ja suurissa turnauksissa syntyi, kun internet-verkot nopeutuivat ja reaaliaikaiset moninpelit toisella puolella maailmaa olevien pelaajien kanssa tulivat mahdollisiksi. Nykyään, kun kaikista parhaat pelaajat kohtaavat, heidän taitonsa saatetaan palkita jopa miljoonien eurojen voitoilla.

Turnauksen voittaminen vaatii uskomatonta koordinaatiokykyä, suunnittelua, tiimityötä, sekä todellista ymmärrystä pelistä ja sen toiminnasta. Huippupelien tempo on jo niin kovaa, että se näyttää epätodelliselta, ja huippupelaajien kyky hallita pelihahmojaan tuntuu lähes yliluonnolliselta.

Pelit

Counterstrike: Global Offensive, tai CS:GO, on striimaamistamme esports-peleistä realistisin ja suoraviivaisin. Pelissä on kyse taktisen kaupunkisodan kokemuksesta yksittäisen taistelijan silmin nähtynä.

Mukana on kaksi tiimiä: terroristit, jotka yrittävät virittää ja räjäyttää pommin, sekä terrorisminvastainen tiimi, joka puolestaan yrittää estää sen. Jos pidit elokuvasta Isku Mogadishuun (Black Hawn Down), pidät myös tästä pelistä.

League of Legends, tai LoL, on saanut inspiraationsa fantasian ja roolipelien maailmasta. Siinä on kaksi 3-5 pelaajan tiimiä. Kumpikin tiimi valitsee hahmonsa valtavasta sankarilistasta ja puolustaa joukkueena omaa aluettaan vihollistiimiä vastaan.

Dota 2 muistuttaa LoLia siltä osin, että siinäkin on kaksi viiden pelaajan tiimiä puolustamassa omaa reviiriään ja tavoite on kukistaa vihollinen.

Molemmissa peleissä voitto vaatii vihollisen päätornin tuhoamisen ja molemmissa peleissä on valtava sankarihahmolista.

Jokainen hahmo on erilainen ja jokaisella on joku heikkous jotain toista hahmoa, tai esinettä kohtaan - ja vastaavasti yliote toisiin.

Nosta eSports -vedonlyöntisi uudelle tasolle upeilla kertoimilla, livestriimeillä, huipputason asiakaspalvelulla ja turvallisilla talletuksilla!

OlyBet ja Esport

Pääset mukaan itse toimintaan, sillä voit nyt katsoa näitä pelejä livenä aivan ilmaiseksi. Ja mikä parasta, ei tarvitse rekisteröityä mihinkään.

Lisäksi voit aina lisätä jännitystä lyömällä vetoa näissä peleissä.

Helpoin peli seurata ja lyödä vetoa on CS:GO, tosin suosittelemme myös tutustumaan LoL ja Dota 2 -peleihin. Parasta esportsissa on se, että saat pelin ilmaiseksi ja voit pelata sitä itsekin, mikä tekee huippupelaajien seuraamisesta entistä viihdyttävämpää. Ja kuka tietää, ehkä pongaat muutamia vinkkejä itsellesi seuraavaan peliin!

Liity mukaan toimintaan!

LUO TILI.
TEE TALLETUS.
SEURAA SUOSIKKIPELEJÄSI LIVENÄ!